1kg och 150g lakrits för 34 kr :)

Mycket godis eller? :)

Jag som skulle var nyttig nu dom sista veckorna jag är här. Det sket sig.
Idag följde jag med till en "grossist affär". Kom hem med 1250g godis.
Jag kunde inte lata bli att handla da 1150g kostade 34 kr! Snacka om billigt :)
När jag handlar samma godissort pa en affär inne i stan kostar det 12kr för 100g.
1kg och 150g för 34kr eller 100g för 12 kr, vad väljer ni? :)
Sen "råkade" jag köpa "turkiska peppar" :P
Sen kan jag ju nämna att jag köpte minst :)


Jag blev utlast och Til var ensam där inne och spisen var pa.


Gick ut pa baksidan för att ge vara grodyngel nytt vatten. Vad händer? Jo, Til lyckas lasa dörren och jag blev utelast. Spisen var pa och jag hade ingen nyckel och inget fönster var öppet. PANIK! Sprang upp till Nina (grannen) som just höll pa att bada sina tvillingar och snäll som hon är sa fixa hon fram nummret till Saskias mobil och Saskia fick avbryta gympan med Ellin och skynda sig hem. Spring ner till Til och knackar pa fönstret för att visa att jag är tillbaka. Da kommer Saskias kusin och öppnar dörren. Hon hade plingat pa dörren pa framsidan och Til var sa snäll och öppnade :) Trodde att Saskia hade last dörren (är dörren last gar den inte öppna fran nagon sida utan nyckel) sa jag hade aldrig en tanke pa att plinga. 

Nu efterat sa kan man ju inte göra nagot annat än att skratta at det :P

Nu önskar jag att jag var duktig pa att skriva saker sa att allt inte blir sa rörigt.. men nu kan jag inte det och det här far duga :P  

Bilder fran da Linnea och Denise var här.

   
 

10 manader.

Idag var det exakt 10 manader sen jag kom hit. jävlarns säger jag bara.. dom manaderna som är kvar kommer ju att ga skit fort. men jag börjar faktiskt längta hem till sverige nu... och till mammas mat :)


300 kilo korv!

Seriöst, det där maste vara ett skämt!? Finns det verkligen sa stora svin!!? Den är 280 cm lang och väger 480 kilo. Det där kan inte vara ett svin! Det maste vara nagot djur som ser ut som ett svin.

Ja, jag är numera rädd för svin i alla olika former. Det som gjorde mig riktigt upprörd är att pojken som dödade svinet var bara 11ar och han dödade ett radjur da han var 5ar!! Vad fan är det för förälder som later en 5aring halla i ett vapen som kan döda och dessutom lära barnet att döda djur!!! Snälla gode gud lat den där pojkens pappa vara den enda som är sa sjuk i huvudet!! Hur kan det ens vara tillatet för en 5 aring att halla i ett dödligt vapen!? Efter att den där bilden visades i lokaltidningen sa har han fatt en roll i en skräckfilm och det värsta är att... vapentillverkare star i kö för att hylla pojken. Hylla en 11aring för att han har dödat ett stort svin.. snälla, lat det inte vara sant. Det kommer utan tvekan att leda till att fler 11aringar vill ha vapen och döda. Om ni inte redan sett artikeln i aftonbladet sa kan ni säkert lista ut att det där har utspelats i USA, vars annars?

Magnus BetnérHar kanske lagt in den förut men jag maste göra det igen. Har aldrig förr skrattat sa mycket till en komiker.

Jag jublade!

Yes, Barbara vann!

Da det gäller topmodel sa är Saskia och Martin ganska duktiga pa att gissa vem som vinner redan efter första programmet. Efter att Martin sett Barbara i uttagningen sa han "hon vinner". Förra aret var det Saskia som "gissa" rätt efter första programmet. Det är ju nästan sjukt att dom kan fa rätt utan att ha sett hur dom är framför kameran :P

Ich liebe IKEA.

Vi var till IKEA igar. Finns det nagon bättre "affär"? Nej, i alla fall inte da man befinner sig i Tyskland :P
Kom sa klart bara hem med ätbara saker som falukorv, hjortronsylt, gott och blandat och en prinssestarta som ska ätas pa min födelsedag :) Saskia storshoppade, vad sägs om 45st ramar? Kan ocksa säga att vi har malat alla vita och 41 st hänger redan pa väggen. Före och efterbilder kommer sa snart alla 45 hänger uppe :) 

Solen skiner för fullt. Jag har faktiskt lyckas sola "baksidan" lite idag :) 

  
Anni den vanliga, Hana den sexiga och Barbara den orange.
Ikväll är det dags för finalen i "Germanys next TopModel".
Snälla Anni far inte vinna.

Solen skiner och jag vill till ett solarium! Är jag knäpp??

Är det nagon mer än jag som hatar "aktiviteten" som utövas pa bilden här ovan. Nu pratar jag inte om att dyka eller själva sola aktiviteten. Det jag tänker pa är att sola ryggen, att ligga pa mage och sola. I hate it! Det gar enbart om man ligger nagonstanns det det finns stenar och snäckor. Da kan man underhalla sig med att göra figurer. Att ligga pa mage och läsa en bok gar inte hem hos mig. Jag klarar det bara inte. 
 
  


Sa en dag som denna sa känner jag att snart maste jag verkligen fara till ett solarium sa att jag far nagon färg där bak ocksa. Benen har ju som lite mer färg där fram än där bak. Varje dag säger jag till mig själv att imorgon ska jag bara sola "baksidan", men inte gar det. Det slutar med att jag ligger i solstolen och läser en bok. Nej, jag har inte googlat fram bilderna. Jag är en stolt fotograf och stenkonstnär:)


Har som inget att säga..

.. tänkte bara att jag skulle skriva det här sa att ni vet att jag fortfarande finns :P

borde nog ta och ga ut i solen nu. sa som jag har klagat pa att solen inte vill visa sig och nu da den väl gör det sa sitter jag inne framför datorn. knäppis!
ah, först maste jag hitta en bok som jag kan läsa!! hilfe!

Helvetes jävla fucking skit fan!!!!

Inte var det manga som ville stilla min nyfikenhet! Glöm inte att jag kan se hur manga som varit in pa den här sidan. Det finns alltsa nagra där ute som inte vill att jag ska veta att dom läser min blogg. Intressant.

Ha, men tro nu inte att min rubrik handlade om det. Sa nyfiken är jag faktiskt inte :) Rubriken gäller tyskarnas tv smak. För ett tag sen fick jag se att dom skulle börja visa "Alles Betty" (pa svenska Allas Betty, dvs. Ugly Betty). Blev super glad, hann se nagra avsnitt av det da jag var hemma under julen och jag gillade det :) Sa nu var jag glad att jag skulle fa se det hela fran början... och vad är det jag mäker. Jo, jag missade dom tva första avsnitten och nu visar dom det inte längre. Det var tydligen bara "1 miljon" som sag pa det. Nästa vecka är det final i "Germanys next Top Model" och efter det är det bara "Desperate Housewives" kvar.. hade ju hoppas pa att fa en till serie att följa. HELVETES JÄVLA FUCKING SKIT FAN!! nej, var inte oroliga.. jag säger aldrig nagot sant da Til hör mig :)

Nicke Nyfiken.

nickenyfiken

Nu ger jag upp!! Jag har försökt att halla mig ifran att fraga vilka som läser den här bloggen men nu klarar jag det inte längre. Snälla, lat mig vara mindre nyfiken och berätta vars du bor och hur gammal är du? Kommer
du fran Skellefte MASTE du skriva ditt namn :)

Jag vill till London!!


En söt bild va? ;) Medans och efter att Til har borstat tänderna sa tycker han om att ge mig pussar. Varför? Jo, för att jag tycker att pussarna är goda :) Varför? Jo, för hans tandkrän har en underbart god jordgubbssmak.

Lästa pa aftonbladet att  man kan aka riktigt billigt med RyanAir, blev sa klart tvungen att kolla om det gällde da man aker fran Düsseldorf ocksa. Jopp, om jag vill kan jag aka fran 0,01euro plus avgiften för väskan. Vada ett superpris??? Jag vill verkligen dit!! Vem tar och möter upp mig där? :)

Äckligt.

Det finns för mycket smakryp här!! Sniglar, spindlar och andra varelser.
Igar var jag nära att trampa pa en snigel. Huvva!!
Sen när jag tar kort pa den börja den komma mot mig... äckligt!


Tråkiga dagar...

Det bara regnar och regnar.. börjar bli hyffsat less nu.
Hänger runt pa GratisGodis och GratisLotter och samlar pa mig poäng sa att jag far hem lite gratis saker :P Sedan väntar jag ivrigt pa att nagra själar ska orka bli medlem pa GratisGenerationen, men det gar trögt.

Jag hade tänkt berätta i tid att jag gärna ville sova ut pa min födelsedag och svaret blev inte vad jag hade väntat mig. "Nja, alltsa jag vet inte.. vi haller pa att planera din födelsedag nu sa vi far se sen om du kan sova ut". Blev verkligen chockad, trodde att det skulle bli en helt vanlig dag men det blir det tydligen inte. Snacka om att jag är hyffsat nyfiken just nu!!!! :)


Alla vill väl vinna!?


Nu da jag inte spelar innebandy och jag spelar in dataspel sa maste jag ju kunna fa vinna pa nagot annat sätt :) Det gör jag ocksa genom att vara snabbast iväg da det blir grön, genom att komma först över övergangsstället da det blir grönt och genom att komma före den mötande till en stolpe som befinner sig mellan oss. Det är klart att dom jag tävlar mot har absolut igen aning om att jag tävlar mot dom, men om jag berättade det skulle ju inte mina chanser till att vinna bli lika stora. Jag kan ju säga att jag vinner varje gang jag tävlar!! :D Maste tillägga att detta är till fots och inte da jag kör bil :)

Finns det nagon annan där ute som tävlar mot folk som inte har en blekaste aning om att en tävling pagar?
Pa vilka sätt tävlar ni i sa fall? :)
Jag är sa nyfiken pa detta sa att det här bli nästan en utmaning om att skriva om sina "hemliga tävlingar" :P

Linnea och Denise pa besök.

I lördags mötte jag uppe Linnea och Denise pa tagstation och sedan for vi till mig och kollade pa Eurovision song contest. Shit vilket skämt säger jag bara!! Läste idag i en tysk tidning "Vi borde ha en tysk med ett turkiskt pass som sjunger pa ryska, da kan vi vinna". Det stämmer ju hyffsat bra ocksa :P Ajja, tillbaka till fin besöket. Kan erkänna att vi kollade inte sa mycket pa eurovision, vi pratade mer. Vi var trötta och somna riktigt fort. Pa söndagen akte vi in till stan och at glass, jag tog en "spaghetti glass". Mumma :) Sedan lekte vi lite med allt som finns inne i stan. Bilder kommer nästa vecka da Linnea är hemma igen och kan skicka bilderna till mig :)

För att "reta" syrran :P

Bara för att jag har en smink tokig syster sa maste jag ju visa dom nya ögonskuggorna jag har köpt :P
Den första skimrar mellan bla och grön och den andra mellan grön och guld. Hur snygga som helst!
Jag "retar" henne för att ögonskuggorna gar inte att köpa hemma.. vad jag vet :)Jag vill vinna :)


Just nu kan man vinna en Samsung S630 hos Käthes .
Tävlingen pagar tills den 10juni.
Jag förstar om ni vill vara med och tävla men för min skull kan
ni väl lata bli sa att jag har störra chans att vinna?? ;)

Har skrivit här tidigare att min kamera föll i golvet sa en ny skulle vara underbar :)

Da jag enda skriver om kameror sa maste jag ju bara visa en bild pa mitt senaste halsbandsköp.

Köpte den pa H&M da jag var i München.
Kände mig tvungen att köpa den da jag är en känd paparazzi pa festerna där hemma :P

Bil kort.

  
Det är jobbigt att aka bil i 6 h 30min sa man maste ju roa sig med nat...

1. Til läser aftonbladet.
2. Han har lyckats sätta pa sig sin lillasysters mössa
3. Mössan gav honom en rockig frisyr :P


Ääääääntligen!!!

Har inte kunnat skriva nagot inlägg tidigare för det har bara kranglat.
Men nu är jag tillbaka pa banan :P

Dagens..

jobbiga: skrikande barn. Ellin har haft en dalig dag, hon bara skriker och skriker..
klantiga: jag trodde jag hade stoppat mobilen i tvättmaskinen och det var inte langt ifran att tararna skulle rinna.
stressiga: att packa
godaste: grönsaker med dipp :)

München!!

Snart far jag iväg till München. Jippi :D
Kommer tillbaka pa torsdag eller fredag. Tjing! :)

Mina bilar.

Det här maste nog vara det snyggaste jag har ritat i hela mitt liv.
Vad sägs, har jag talang eller vad? :)


Vad har jag solat i? :)


Familjen pa besök :)

  
  

Helgen gick för fort!! Familjen kom pa torsdagskvällen och det kändes konstigt men roligt :) Flest timmar
spenderades pa stan pa olika ställen och vi gjorde ett turistbesök :) I mandags for dom hem igen.. Det var det
trakigaste som har hänt här under 9 manader. Men pa fredag är det bara 11 veckor kvar tills jag far hem!! Shit vad tiden gar fort och den gar ju ännu fortare da det är sommar. Sen är jag glad över att vi far till München pa lördag och är där tills pa torsdan och den 12 maj ska jag fa besök av Linnea och Denise:)

RSS 2.0