Jag lever..

Jag hade 50kg med mig hem. 50 kg!!  :P
Men som tur kunde jag skicka ett 20kg paket via Martins firma så det blev lite billigare.

Tro det eller ej men jag har inte träffat några vänner ännu.. fråga mig inte varför för det vet jag inte.
Var på stan idag, själv.. det var rent jobbig, psykiskt jobbigt. Jag kände mig inte hemma och allt kändes bara fel.

Har kommit fram till att jag kan prata om Til och dom men än så länge har jag inte tänkt på dom. Jag klarar inte av att tänka på dom, det blir för jobbigt. Så snart har jag förträngt mina känslor "till" dom. Shit..

Ich bin zu hause!

Kom hem i tisdags vid 21.00 efter en lång resedag....
Har inte riktigt förstått, eller jag vill snarare inte förstå att jag inte ska tillbaka snart.
Jag vill inte inse att jag kommer inte att kunna följa Til och Ellins utveckling på samma sätt som då jag var där..

I'm going home next week.

Sa det är därför jag inte är sa aktiv här just nu.
Jag försöker att vara sa social som jag bara kan och sen är det en massa saker jag vill göra innan jag kommer hem. Ikväll ska jag prov packa för att se vad jag ska skicka hem i paket osv.

Nästa vecka kommer ett känslomässigt inlägg skulle jag tro :) För jag vill inte hem! Men nan gang maste man ju hem, det finns ju sa mycket annat jag vill göra. Jag kan ju inte skjuta upp pa hemkomsten da blir det nog bara svarare och svarare att säga hejda till världens bästa "värdfamilj".

tjing


Igar var jag..

till ett stort shoppingcenter och spenderade 5h där. Kom hem med 1 par byxor, 1 t-shirt, 1 tunika, 3 halsband (alla kostade bara 1 euro :P ), 3 nyckelringar (ni ska bara veta hur söta dom är :P ) och sist men inte minst, 12 par örhängen! ;) Alla som känner mig ska veta att jag har faktiskt inte köpt sa manga örhängen här i tyskland sa 12 st var väl inte sa farligt tänkte jag :P Haha, nämen jag köpet ett "paket" med 9 par som kostar 7euro. Ganska billigt tycker jag :) Sen betalade jag enbart 65 euro för allt jag handlade. Fick mycket för pengarna och jag är saaaaaaaaa nöjd :P 

Syrran kanske ocksa ska vara aupair i tyskland. Hon har redan hittat en familj som hon tycker later bra. Även om jag är glad för hennes skull tycker jag inte att hon ska fara!!! För tackar hon ja sa ska hon fara innan den 8:e augusti. Sa det betyder att jag far se henne i 3 veckor innan hon far. Fjuttiga 3 veckor!!  Dessutom kommer hon väl att jobba under dom 3 veckorna. Och gar allt som jag har tänkt sa kommer jag att fara till USA innan hon kommer hem. Jasi, vi lär ju träffa varandra riktigt ofta framöver :P

Yes, hon har bestämt sig för att inte fara :D


Helt otroligt.

Solen tittade fram idag ocksa. Hann sola 2h innan det började regna. Jippi :) Men nu far jag vänta ett tag innan solen tittar fram igen. Pa lördag är det da sagt att det ska bli soligt och VARMT!!

Imorgon ska jag ha en shoppingdag. Ska fara till ett STORT shoppingcenter och trängas med alla andra som inte har nagot annat att göra en regnig dag. Jippi. Jag ska i alla fall förska slösa lite pengar :)

Det hjälper att skriva att man är pa väg att bli deprimerad.

13.30 visade sig solen i lördags och det höll sig till klockan 17.30.
Igar vaknade jag av att solen sken, det maste vara första gangen pa en manad som solen skiner pa morgonen.
Blev att sola nästan heeeela dagen :)
Nu är jag glad. Solen gav mig energi.
Men nu är det daligt väder igen och ska vara det heeeela veckan.
Sa pa 4 veckor kommer det att ha varit 3 soldagar. ILLA!

Jag älskar solnedgangen..

..da den ger ett sant underbart sken in i rummet och gör sa att min hud ser sa himla brun och fräsch ut.
Just nu sitter jag och tittar pa mina armar varannan sekund. Sa snygga dom är :)
Fast imorgon da jag vaknar är dom bleka igen. Helvete!

Jag är 1 minut fran att bli deprimerad.

Jag älskar solen, jag vill bli brun :) Men, det kan jag ju glömma. Det har regnat varje dag i 3 veckor, japp 3 veckor! Vars kommer allt regn ifran? Kan jag inte fa sol som sista veckorna? Just nu väntar jag pa att sommaren ska komma, men sen paminner jag mig att snart är vi inne i mitten av juli och da känns det försent för sommaren att komma. Jag börjar nästan grata. Nu är jag verkligen helt seriös, jag har haft julkänsla 3 ganger denna "sommarn"!! Varför? Jo, för att i vintras lag jag ofta i min säng och läste böcker medans det var gratt ute och regnade. Jag gör exakt samma sak nu.. ligger pa mitt rum och läser.. jag vill kunna ligga ute!! Jag vill kunna ha shorts och inte langbyxor. Jag vill kunna ga ut utan jacka! Jag överdriver inte det minsta lilla just nu bara sa att ni vet! Jag kan ju berätta att det var solen skiner ibland, si sa där 5 minuter och en dag förra veckan var det faktiskt sol i 4 h men da var jag tvungen att vara inomhus med Saskia pa sjukhuset. Ja, jag ville grata da och jag gjorde det nästan.

Men solen är inte min enda anledning till att jag börjar bli riktigt deprimerad, snart ska jag hem. Jag kan inte första det.. Jag har varit här i ett ar, det här är mitt hem nu. Snart är det sista gangen jag gar till Kaisers eller Edeka för att handla mat, snart gar jag med Til pa en promenad för sista gangen. Snart ser jag all deras släkt och vänner för sista gangen.. tro mig, det börjar redan vara jobbigt. Snart lämnar jag min trygga vardag här till en vardag där hemma som jag inte vet hur den kommer att se ut. Min angest som manga studenter har far jag nu. Shit sa jobbigt det är.. näe, nu börjar jag ju grata..
Klart att jag kommer att träffa Saskia, Martin, Til och Ellin igen.. men det kommer inte att vara samma sak. Ellin kommer bara att veta vem jag är för att Saskia och Martin har berättat. Til kommer knappt att komma ihag mig, men tro mig jag kommer göra allt var jag kan för att han inte ska glömma mig!

Haha, sa klart börjar det spelas en lat som handlar om att skiljas och om tarar.

Maste tillägga att det känns ända bra att jag har ju mitt "hotell" här i tyskland nu :) Men det kommer ända att bli sa tungt att fara hem. Sedan kan jag säga att dom har inte hittat en annan aupair, dom har sökt men dom sager att dom kan inte hitta en till som dom tror dom trivs med lika bra som dom gör med mig.

Orosmolnen är svarta.

Va fan ska jag göra i framtiden!?
Har börjat förbereda mig för hemresan. Har skrivit av alla recept jag vill ha av Saskia.
Har börjat planera om vad jag kan skicka hem i paket sa att jag far med mig allt. Det bli billigare att skicka paket än att betala övervikten har jag räknat ut. Eller jag vet inte hur mycket övervikt jag har men nagra kilo borde det vara.
Idag har jag börjat leta efter lediga jobb...
Shit, det känns verkligen jobbigt att inte veta vad som ska hända inom ett halvar? Nagon som kan spa att mig? :)

Näe, nu är det dags för köttfärsmuffins ;)

3kg godis.

Kunde jag köpa för en billig peng om jag ville. Men jag lät bli :P
Köpte en massa klistermärken istället.
Vi var till grossistaffären igar. En del saker är verkligen billigare där än i en vanlig affär. Ibland är det en san stor skillnad sa att man är osäker pa om man verkligen sett rätt pris. Tex. Saskia köpte 5 tuber med färg för 3euro, i en hobbyaffär kostar en tub 3 euro. Jag köpte en klistermärks förpackning med 10 ark i för 3 euro, i en hobbyaffär kostar ett ark 2euro. Snacka om att spara pengar! :D
Önskar jag hade ett företag hemma i sverige sa jag fick ga in pa sadana affärer där hemma ocksa :)
 
Efter varan lilla shoppingtur for vi och käka en massa gott. Det finns en kock som ledsnat pa att jobba som chef i köket pa lyxrestauranger sa han bestämde sig för att öppna ett snabbmatsställe i förorten. GOTT VAR DET :D

Til is back!

Lilla Til kom tillbaka i lördags efter en veckas resande med släkt. Det var riktigt skönt utan honom här faktiskt, jag och Saskia kunde prata mycket mer med varandra utan att bli störda varenda sekund och städning och allt sant gick mycket fortare :) Men trots det sa är det ända roligt att han är tillbaka :)

Ikväll ska vi äta ute :D

RSS 2.0