Älskade tyskar :)


Monrose - What You Don't Know
Bandet som vann Popstars under min tid i Tyksland.

Til Ellin
Til och Ellin. Jag vill bara hålla om dom nu!!! Längtar så tills jag får höra dom skratta igen :D


Jag har en snäll mamma.

Idag fick mamma hem en tidning.. vi kollade i den tillsammans och när vi kommer till ett "modeinslag" så pekar hon på några barn och säger..
- "Så där söta har ni också varit"

VARIT!? Tack mamma :)


ScatmanVar bara tvungen att lägga in den här. Låten som jag "dansade" till då jag var liten :)

Today....

idag
Gick fram till mitt fönster då jag vaknade idag.. vilken härlig utsikt jag har :) Tror att snön är här för att stannna. Idag har jag städat och torkat ur alla skåp som vi har i köket, det tog sin tid! Men vad gör man inte för lite pengar?

Har huvudvärk och nu har jag haft det 4 dagar i rad. Det försvinner då jag lägger mig och kommer tillbaka då jag ha varit vaken ett tag. Jobbigt..
Tror jag ska gå och lägga mig nu..

Helgen.

I fredags träffade jag mamma på stan då hon slutat jobba. Hittade en halsduk på indiska som mamma köpte till mig :) Sedan köpte vi en massa pysselsaker så nu ska vi göra våra egna julkort. Har hunnit göra 4 st, 2 av dom vill jag behålla själv :) Nu har jag något att göra på dagarna så att jag inte sitter vid datorn hela tiden.

På kvällen var jag iväg med några och såg på bio. Vi såg Stardust, jag visste inget om filmen och vad jag skulle tycka om den? Den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara!  Satt och skrattade en hel del, speciellt till Robert De Niro han vad ju helt underbar :)

Har också pratat lite med syrran. Jag är avundsjuk på henne, hon har varit och handlat på Forever21 och Victoria's Secret. Sedan verkar inte värdmamman vara den bästa. Men som tur så har syrran träffat en annan svensk aupair så att hon har någon att prata med där som inte känner familjen. 

Resten av helgen har jag haft huvudvärk..

Vad händer nu..?

En anledning till att jag slutade blogga var nog för att det påminde mig för mycket om tiden i tyskland. Jag gör något av det sämsta jag kan göra.. jag förtränger mina känslor så att jag inte ska längta tillbaka till tyskland allt för mycket. Det är hur dumt som helst att göra det men jag kan inte hjälpa det..

Just nu så letar jag jobb.. har väl inte varit så aktiv däremot. Har verkligen aning om vars jag vill jobb. Jag har i ju för sig inte så många ställen att välja mellan... Ena dagen kan jag vara jätte sugen att jobba på dagis men nästa dag har jag absolut ingen lust till att göra det. Än så länge har jag lite pengar kvar.. men jag borde verkligen skaffa mig ett jobb.

Sen har jag aupair planer på G. Fast nu ska jag fara till USA :D Alla mina papper är just nu i London där dom ska godkänna allt. Efter att dom har gjort det så tar det ca. 1 vecka innan en familj ringer. Jag hoppas att jag hittar en jätte bra familj som bor på ett bra ställe så att jag kanske kan åka iväg i januari/februari :)

Min syster är i NY nu som aupair. Hon har varit där en vecka nu och ska vara där i 3 månader. Så hon missar julen här hemma :( Jag har absolut ingen aning om vars och när jag kommer att träffa henne igen. Kan mycket väl bli i NY bara en 1h och sen ses vi ett år senare... wierd.

That's it :)


Nu ska jag försöka komma igång igen..

är faktiskt inne och läser på en hel del bloggar dagligen och nu börjar jag längta tillbaka till att blogga lite själv :)

RSS 2.0