De bästa.

  

Det basta med att aka med en formedling ar sa kalrt de forsta dagarna i New York. Jag traffade 4 underbara flickor :) Vi hittade varandra riktigt snabbt och de rann nagra tarar da vi skiljdes.Anna stannade i New York, Chloe for till Boston, Malin till Chicago och Charissa till San Francisco. Men hej, vi kommer sakert att traffas igen nagon gang :)


Vem är du? :)

Sag att nagon varit in pa min blogg som befinner sig i Alameda.  Vem ar du? Du befinner dig ju inte sa langt bort ifran mig :)

New York.

  

  

1. Time Square. 2.Rockafeller Center. 3. Time Square. 4. Rockafeller Center.
5. Ground Zero. 6. Malin, Chloe & Charissa. 7. Utsikten fran Rockafeller Center.

Bilderna hamnde lite i oordning, orkar inte fixa till det :)

Oakland, California.

Nu i borjan sa kommer jag nog inte att skriva sa mycket har. Ni som vill lasa om min resa kan som sagt kolla in mig pa resedagboken, MalinFre. Kan saga att har skiner solen och det ar sommar!!!!!! :)

Då får vi se...

.. när jag skriver här nästa gång. Jag hoppas att jag får sitta mycket vid familjens dator :) Sedan kan ni också läsa på resedagboken under "MalinFre".

Har packat klart!!! :D Det blev en stor väska som väger 22kg, handbagaget väger 7,1kg och så blir det handväskan :) Det tycker jag var ganska duktigt ändå :)

Gratis saker!!! Jag vet att du vill ;)

Till alla er som inte har något för er och vill ha gratis saker så kan ni bli medlem i något av dessa:

Gratis Godis
 :När du blir medlem får du två godisar och sedan är det bara att vara med i tävlingar och när du samlat ihop 11st (vilket du kan göra på en dag) så skickar dom godiset till dig.

Gratis Bio :Bli medlem och samla på dig poäng genom att vara med i tävlingar, handla via internet (på tex. klädes affärer, böcker  m.m). När du samlat ihop 400 poäng kan du byta det till en bio biljett.
Eller varför inte samla på dig 1000 poäng och byta det emot presentkort på 100kr, du kan välja mellan Siba, H&M, Guldfynd, Ginza, Åhléns, Stadium och Kicks.

Super Gratis : Bli medlem, samla på dig poäng och växla in det mot kondomer (minst 1200poäng), skicka gratis sms (15poäng per sms), lotter (minst 200poäng), bio biljett (950poäng), presentkort (minst 1400poäng). Du kan välja ett presentkort mellan H&M, Panduro, Åhlens, Wayne´s Coffee, Vero Moda, Lagerhaus, Cubus, The Body Shop, Nilsons, Kicks m.m.

Gratis Shop : Bli medlem och samla på dig poäng som du sedan kan byta mot nästan vad du vill. De har en "shop" med 104 640 produkter. De har allt, godis, party saker, smycken, leksaker, kök redskap, dvd filmer, dataspel, kläder, maskerad kläder, cd, allt inom erotik, brun utan sol krämer, hår vax, ansiktskrämer m.m.

Eller varför inte bli medlem i Ipsos panelen. Där har du chansen att delta i tester och utvärderingar av morgondagens tjänster och produkter. Du är samtidigt med i tävlingen om en iPod Nano värd 200 euro.


Du kan fort samla på dig poängen. Så det är bara att börja!! :) Come on ;)

Snart..

Varförbi Maria och Marielle ikväll och sa hejdå, hade tänkt vara där nån timme eller så. Men jag kände att jag ville bara hem. Så jag var där ca.40 min och sen sa jag då hejdå till dom och Emma. Då vågade jag sänka muren lite och kände att nej, upp med muren, jag får inte känna något! Skulle jag låta mina känslor ta över skulle jag inte komma mig iväg!

Har inte packat. Försökte men det gick inte bra.. något inom mig vill inte packa. Men jag har i alla fall lagt fram allt på soffan så det borde ju gå fort att bara slänga i allt i väskan imorrn :) Flyget landar nere i arlanda 17.30 imorrn och så ska jag gå runt där och spendera tid och sova i ett rum utan tv och fönster. Hur jag ska fördriva den tiden utan att bli ledsen ska bli intressant, det ska också bli spännade hur mycket jag kommer att sova. 07.00 ska jag ha checkat ut ur rummet och 08.05 ska jag har checkat in sen lyfter planet ner till Frankfurt 10.05. Där kommer vi att ha en timme till att hitta flyget som går till New York och där landar vi 15.40 lokal tid. Det närmar sig... :)

Varför ska han komma!??

image270

Älskade Björn ska komma till Skellefteå, han ska uppträda på Stadsfesten.
Detta år kommer att bli det 3:e året som jag inte far på Stadsfesten (har befunnit mig i andra länder). Alla andra gånger har jag aldrig känt att jag missat något.. men i år, i år kommer jag önska att jag var hemma.
Vem vill inte se Björn?? :)

Klockan..

Har ändrat klockan jag som jag har under min bild. Där kan ni nu se hur mycket klockan är i Oakland just nu. Så ifall ni undrar hur mycket klockan är hos mig så är det bara att kolla där :)
Nu är klockan 14:02 och hos dom är den 05:02. Shit!!

För er som inte vet är "am 00.00-12.00 och pm 12.01-23.59. Om jag har rätt :)

Goodbye..

Ikväll var första "hejdå" kvällen. Den spenderades hos Sanna med pizza och glass :) Det var en trevlig kväll och när jag kom hem så satt jag och intalade mig själv "det var inte sista gången vi sågs innan jag far" om och om igen.

Men nu är det gjort.. har sagt hejdå till 4 underbara tjejer och på torsdag säger jag hejdå till 4 till. Blä. Emelie, Anna, Sanna och Mika, vi syns om ett år ;)


  

Det börjar bli verkligt..

image266

Har växlat till mig lite dollar nu. Har fått mitt internationella körkort. Har handlat sommarkläder. Om exakt en vecka befinner jag mig i New York, jag har börjat förstå det nu..

Ikväll blir det att äta pizza med brudarna :)

God morgon.

Yes, äntligen så ska jag klippa mig! Sedan blir det att gå in till stan och kolla en klänning på MQ, kolla efter ett par sommar sneakers, växla till dollar (hoppas det finns kvar några) sen måste jag nog göra annat som jag har glömt bort.

Nope, borde ta och gå till bussen nu.

image264


hej å hå.

image263

Då var det gjort, det sista partajet i sverige på 1 år (om jag trivs där borta). Kvällen började bra, blev sen lite sämre men den slutade riktigt bra :)

Party!!!!!!

image262
Emma.

Ikväll blir det partaj! :) Min sista innan jag far till usa.. ojoj. Borde nog ta och städa och fixa lite så att det är fint då folket kommer :)

Hockey pockey lockey.

Yes, Malmö gick INTE upp till Elitserien!!!!!! :D

Kranvatten.

En sak är säkert och det är att kranvatten är MYCKET godare uppe i norr än vad det är nere i söder! Vi har tusen gånger godare vatten än vad dom har i bland annat sthlm och uppsala. I love Norrland.

image261

Snart far jag hem..

Så, jag fick 3 dagar nere i sthlm. Det blev lite shopping också :) Självklart handlade jag bara på affärer som finns hemma. Handlade 2 par shorts på h&m, 1 par jeans på cubus och 1 par jeans på gina tricot, handlade en kofta där också. Sedan handlade jag ett skärp på kappahl och underkläder på lindex. Intressant va? :)

Ska ta något att äta sedan blir det att fara till arlanda. Om 12 dagar blir det flyga igen, då bär det av mot USA. Shit! :)

Dagens utsikt nere i sthlm:)

DSC00673.JPG
Dagens utsikt nere i sthlm:)

En till lång dag på stan.

Idag var jag på stan i 6h.. yeah :)
Kom "hem" med 2 par shorts, ett linne, en kofta och ett par örhängen.
Det blir stan imorrn igen :)

Tidig kväll.

Nu är det dags att hoppa i säng. Imorrn ska jag vakna pigg och glad och vara på stan innan 10.30 :)

Visum.

Yes, nu har jag ett visum :) Men snacka om att det tog sin tid. Jag hade bokat tid klockan 10.00 och jag fick mitt visum 11.15.. det var lite drygt att vänta. Sedan har jag varit runt på stan och bara gått och gått. Mina fötter gör ont och jag är TRÖTT.


Jag är framme..

.. i sthlm nu. Det tog väl si så där 13h :P Bli ner till uppsala, tåg till stockholm. Sedan blev det så klart några mat pauser efter vägen också.

Imorrn blir det att shoppa :)

Ja, jag är duktig.

Jag gör verkligen allt i tid. Blev just klar med alla visum papper som jag ska ha med mig till ambassaden på måndag. Imorrn klockan 07.00 beger jag mig ner mot Stockholm. Ska nog ta och packa nu.. :) Ja, jag är duktig och gör ALLT i tid.

Armbands pyssel!! :)

För någon dag sedan fick jag lust att göra armband. Var ner till stan och handla lite.
Detta är då resultatet och jag är mycket stolt :)

image257

image258

Släkten på besök!

Det var 2 år sedan jag träffade mina mostrar sist, nu är dom äntligen här igen :)
Något har hänt med dom, dom har börjat bli spydiga på ett roligt sätt. I like it :)

Anledningen till att dom är här är ju inte rolig. Deras morbror har nämligen dött och begravningen är idag.
Snart bär det av mot begravningen och därefter serveras äcklig "janssons frestelse", bröd och västerbottens ost. Brödet hoppas jag är gott. Annars får jag gå hungrig till maten. Wiii :)

Här ska jag bo.

image256

Där nån stanns av husen i mitten kommer jag att bo i ett år. Det säger väl mycket ?:) Nämen, det är typ huset i mitten som jag ska bo i.

Äntligen!

Nu har hon gjort det. Emma har skaffat en blogg! ;)

image255

You asked for it ;)

I'm not alone!

Yes, det är inte bara jag som flyger från Arlanda till New York. En till Malin kommer att åka samtidigt som mig :) Det känns skönt att veta att man inte är ensam svensk som far!! :)

På söndag bär det av mot Stockholm för att fixa mitt visum. Sen är det bara 2 veckor kvar. Hjälp!

Don't forget that!

Free Stuff

Skönt!

Solen skiner och det är +8 i skuggan! Helt underbar :)

Snart har jag fixat allt inför resan till stockholm och besöket på ambassaden.
Om 3 veckor är jag i USA. Det är helt sjukt!

RSS 2.0